Vapen

Vi är mer än en butik när det handlar om vapen. Här kan du prova dig fram till ett vapen som passar just dig. Ja, hagelvapen provar du praktiskt på vår lerduvebana ett par hundra meter från slottet. Vill du prova en intressant studsare? Inga problem, här finns möjlighet till det också.

HusbyApril2015-9

Hagelvapen är inte en enda sak. Bock, sida-sida, jakt- eller sportskytte, för nybörjaren eller den rutinerade skytten. I slottets jaktbutik finns inte ett överflöd av hagelbössor, men vi har garanterat ett vapen som passar dig och ditt sätt att jaga med hagel.

UngSkytte_PE24

Och visst kan du testa bössan på riktigt, på vår egen lerduvebana. Först då vet du, med vår hjälp, om vapnet passar eller om vi ska hjälpa dig att anpassa det till just dig.

JoF_Alg_Skjutstod_1405_25_KE

Vi har studsare i olika prisklasser, vapen vi vet håller vad de lovar.

Du provar studsaren på vår skjutbana. Känns den rätt kanske du väljer en optik också. Nästa steg är att skjuta in vapnet, som du också gör hos oss.

HusbyApril2015-24

Hur mycket du kan innan du kommer hit spelar ingen roll. Nybörjare eller rutinerad jakt- och tävlingsskytt, i slottets jaktbutik  kan alla hitta rätt.

Har du frågor om vapen? Viktor finns på 072-398 17 96.

husby säteri hjort